10 Redenen waarom we van IKEA houden

0
43

Image result for ikea

Je verveelt je op een regenachtige dag en je besluit dat het tijd is om weer eens een bezoekje te brengen aan IKEA. Eenmaal aangekomen blijkt dat je niet de enige was die dat heeft bedacht. Waarom wilde je ook alweer zo graag naar IKEA? Lees hier 10 redenen waarom een bezoekje aan IKEA zeker de moeite waard is.  

1. IKEA is goedkoop
Als je zin hebt om je kamer te veranderen, maar je hebt geen fortuin te besteden dan kun je bij IKEA terecht. Geef je kamer met wat simpele IKEA accessoires een make-over. Ook als je voor het eerst op kamers gaat wonen kun je een bezoekje aan IKEA niet overslaan.

2. Bij IKEA heb je veel keuze
Het maakt niet uit wat je mooi vindt, want bij IKEA kan iedereen wel iets vinden in haar stijl. Ook heb je het geluk dat je niet hoeft te kiezen uit drie bedden, maar je kunt zo’n 100 bedden testen voordat je het juiste bed hebt gevonden.

3. Groot assortiment
Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of ze verkopen het wel bij IKEA. Je kunt in één winkel terecht voor je meubels, servies, planten en leuke accessoires. Ideaal dus als je voor het eerst op jezelf gaat wonen en je hebt veel nodig.

4. Goedkoop eten
Een bezoekje aan het IKEA restaurant mag niet ontbreken tijdens een dagje shoppen. In het restaurant kan je heerlijk eten en het is nog goedkoop ook. Zweedse balletjes zijn onmisbaar tijdens een bezoekje aan IKEA.

5. Geurkaarsen
Als je van geurkaarsen houdt raden we het aan om die van IKEA eens te proberen. Je hebt ze in super veel verschillende soorten en maten en ze ruiken allemaal heerlijk. Net als de Zweedse balletjes mogen geurkaarsen ook niet ontbreken tijdens een bezoekje aan IKEA.

6. Opbergen
Als je ergens moet zijn om de leukste opbergers te vinden dan is het wel bij IKEA. Het maakt niet uit wat je zoekt van kledingopbergers tot leuke opbergdozen, bij IKEA heb je het allemaal. Ideaal om bij IKEA op zoek te gaan naar slimme opbergers voor kleine studentenkamers.

7. Milieuvriendelijk
Goedkoop én milieuvriendelijk is vaak een lastige combinatie, maar voor IKEA niet. Ze doen er alles aan om hun producten zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren.

Image result for ikea

8. Je hoeft geen ervaren klusser te zijn
Zelfs de meest onhandige vrouwen kunnen nog een kast in elkaar zetten met een bouwpakket van IKEA. Bij ieder IKEA product zit een uitgebreide gebruiksaanwijzing waarbij je stap voor stap plaatjes ziet wat je moet doen. Het kan bijna niet misgaan als je de gebruiksaanwijzing stap voor stap volgt.

9. Grote voorraad
Als je iets gezien hebt dat je leuk vindt dan wil je het graag zo snel mogelijk hebben. Er is dan niets vervelender dan dat je in het magazijn komt en het product is uitverkocht. Je zou denken dat het bijna onmogelijk is in zo’n grote winkel, maar bij IKEA is alles zo georganiseerd dat het nog klopt ook.

10. De koopjeshoek
In iedere IKEA heb je een speciale koopjeshoek. Dit zijn showroommodellen of artikelen die uit het assortiment gaan. IKEA is al niet duur, maar in de koopjeshoek zijn producten nog goedkoper. Het is zeker de moeite waard om er een kijkje te nemen als je bij IKEA bent.

Houd jij er ook van om lekker rond te kijken bij IKEA? Wat vind jij het leukst aan de IKEA?

Interessante informatie? Wij geven u de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van toekomstige acties! Laat hieronder uw gegevens achter en wij regelen de rest!

Naam

E-mail

SHARE
Next articleBübchen Fühlt sich gut an

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here